Felicitari

Din pacate, deocamdata nu avem produse in aceasta categorie

Felicitari cu flori presate. Poarta cu drag ganduri si sentimente

Florile sunt deosebite, frumoase dar firave si delicate. Cresc aproape din nimic, se deschid elegant dintr-un bococ dar se ofilesc si mor la fel de repede. Intr'u fel ne amintesc de noi, oamenii. Totusi, chiar si pentru cele cateva zile sau saptamani in care ii putem admira floril...

Felicitari cu flori presate. Poarta cu drag ganduri si sentimente

Florile sunt deosebite, frumoase dar firave si delicate. Cresc aproape din nimic, se deschid elegant dintr-un bococ dar se ofilesc si mor la fel de repede. Intr'u fel ne amintesc de noi, oamenii. Totusi, chiar si pentru cele cateva zile sau saptamani in care ii putem admira florile, uneori simtim ca merita sa ingrijim o planta. O floare uscata si presata, cumva reuseste sa sfideze moartea. Ramane frumoasa, uscata, oarecum nemuritoare. Privindu-le parca ne simtim si noi asa. Uneori printr'o simpla floare reusim sa retraim un sentiment sau un moment anume. Un proverb spunea ca uneori unei bucurii nu ii poti adauga nimic, decat o floare. Si ea poate ramane in timp ca un martor frumos al bucuriei. Sau, pur si simplu, privindu'le ne amintim de frumusetea simplitatii, de copilarie cand lucrurile pareau vesnice si clare, de viata asa cum ar trebui sa fie sau de cat de mult frumos sade in lucruri ce le luam de la sine inteles.

Mai putin
Mail mult
Accept
Politica de confidentialitate

Site-ul colectează și procesează datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația internă și comunitară în vigoare. Pentru a îmbunătății continuu experiența dumneavoastră pe site-ul nostru utilizăm cookie-uri.

Mai multe informații privind Politica de confidențialitate