BLOG - Povești cu flori

Cu floricelele la nunta!

         Nici macar nu are rost sa discutam despre flori, ca ar fi sau nu potrivite pentru o nunta. Cumva nunta = flori. Aproape se implica una pe cealalta si mai am putin si voi dovedi ca e chiar o axioma matematica! :) De ce sa fie asa? nunta=flori? Hmm ... Pot sa vin cu sugestii? Si macar un link?           
Read more

Atelier cu flori presate. Episodul I. 2015 toamna

Impresiile, gustul si urmele lasate de primul atelier cu flori presate.  Brasov 2015
Read more

Atelier cu flori presate.

 Tablouri si semne de carte cu copii de la Gimnaziul George Cosbuc, clasele III, IV.  
Read more

Alergiile la cercei. Mituri, povești și unele adevăruri.

Umblă vorba, din Moș-Strămoș, ba că podoabele de aici îs bune, ba că cele de dincolo. Că unele ar avea ceva, și că celelalte ba. Că bine ar fi ca toate să fie doar inox, doar aur sau argint, sau din cei mai curajoși se încumetă chiar spre orice... . Până la urmă... ce să credem și ce să luăm?
Read more

Flori si culori.

Oare cat vor tine culorile si ce sa facem sa ramana vesnic colorate? 
Read more

Cum presam florile

Majoritatea lucrurilor in viata teoretic sunt simple, cu conditia sa stim sa le facem... . Cred ca asa simt si bucatarii talentati, croitorii, designerii renumiti dar si orice meserias priceput. Presatul florilor, cred totusi ca e mai simplu de atat, dar am adaugat cateva idei si sugestii mai jos. Spre sa fie de folos. 
Read more
Accept
Politica de confidentialitate

Site-ul colectează și procesează datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația internă și comunitară în vigoare. Pentru a îmbunătății continuu experiența dumneavoastră pe site-ul nostru utilizăm cookie-uri.

Mai multe informații privind Politica de confidențialitate