Nici macar nu are rost sa discutam despre flori, ca ar fi sau nu potrivite pentru o nunta. Cumva nunta = flori. Aproape se implica una pe cealalta si mai am putin si voi dovedi ca e chiar o axioma matematica! :) De ce sa fie asa? nunta=flori? Poate pentru ca, cam cat tine nunta, sau sentimentul de nunta in stomac, poate cam atat tin si tonele de flori taiate? Nu! Cu siguranta nu e asta. Probabil are mai mare legatura cu un citat care mie imi e foarte drag: ”Unei bucurii nu ii mai poti adauga decat o floare”. (sau ceva de genu asta).

         

     Bucuria(unora mai mult ca a celorlalti...), entuziasmul, prospetimea(miri tineri si frumosi), frumusetea miresei(indiscutabil), inocenta(unde e cazul), si puritatea(din nou, ...unde e cazul) unei nunti parca merg cu florile. La o nunta totul divine mai frumos decat in viata de zi de zi, toata lumea e machiata, aranjata, inflorata ... (din nou, nu intram in motive si motivatii). E firesc sa mergi cu flori la o nunta, si e firesc sa te astepti sa fie flori, chiar daca nu le duci tu. Din perspectiva mea, ar trebui sa fie flori peste tot, bineinteles, dar mai ales intr-o zi de nunta. 

        Asa ca, in imaginile de mai jos, e genul meu de mireasa, cu haine genial de simple, bijuterii delicate si flori pe masura, si cu un mire pe masura. 

        My kind of bride : 

               

        Cum inviti pe cineva la o asemenea nunta? Oare cum ar arata niste invitatii de nunta cu flori presate pe ele? Invitatii de poveste le-as zice eu. Articol, modele, sugestii si poze, in curand :). 

Multumim modelelor din imagine - Hadasa si Emanuel, care s-au casatorit pe bune, au avut o nunta ca in basme, si ne povestesc totul despre cum poti organiza o nunta de poveste fara sa iti vinzi rinichii aici: https://hadasascrie.ro