Despre noi

      Iubim florile, natura, frumosul. Lucrăm doar cu flori și frunze presate, așa că tot ce veți gasi aici e lucrat manual cu gândul la natură.

      Totul a început când, dupa ce ne-am descoperit unul pe altul am învățat cum putem lucra împreună. Am combinat de la unul pasiunea pentru flori, răbdarea și de la celalalt tehnica, curajul și încrederea.

      Sunt două lucruri care îmi aduc cea mai mare bucurie în ce fac. Unul e momentul în care, în atelier, reușesc să creez ceva nou și pur și simplu mă și îndrăgostesc de acel nou. În primul rând, lucrez pentru mine. Pentru bucuria mea. Alt moment frumos e când văd cum unora, atunci când îmi privesc munca, parcă li se luminează fața. Încep să zâmbească cu gura și cu ochii și ii văd cum iși fac timp să se bucure, să se piardă in flori.... E vina lor, a florilor... ele ne fac sa zâmbim.

     

       Imi place sa ma joc cu florile uscate. Nu pot zice ca am studiat asta in vreo scoala, dar am studiat-o acasa o viata intreaga. Mama spune ca de cand puteam prinde in mana ceva, eram mereu cu un buchetel de cine mai stie ce flori gaseam pe marginea drumului. Mereu colectionam obiecte din ce era in jur ce mi se pareau dragute, de  la scoici mici, pietre, seminte, castane, conuri pana la bucati de  ambalaje de bomboane de ciocolata. Le scoteam si le potriveam unele langa celelalte cum mi se pareau mai armonios. Am crescut si am invatat sa presez flori si sa ma joc cu ele. Sper sa pot invata in continuare si sper sa pot citi bucurie pe fetele celor in jur in continuare.

    Dacă e sa marchez vreo dată anume semnificativă care ne-a adus aici, ar fi 2009, primăvara, când am facut primele semne de carte cu flori presate. În acea vreme stăteam cate o dupămasă întreagă lângă un semn de carte și tot nu eram mulțumită de rezultat. Combinam flori, le puneam una lângă cealaltă si le rearanjam. Asa am învățat multe, și cu fiecare lucrare, încerc să invăț. Chiar dacă ce aveți în față e un magazin online, scopul e să creez lucruri noi care să simt că seamănă cu mine. Să dau din mine. De aceea, fiecare produs e unic, nu o serie de zeci de produse care se încadrează în aceeași imagine. Sper să reusșesc să fac în continuare lucruri noi. 


Accept
Politica de confidentialitate

Site-ul colectează și procesează datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația internă și comunitară în vigoare. Pentru a îmbunătății continuu experiența dumneavoastră pe site-ul nostru utilizăm cookie-uri.

Mai multe informații privind Politica de confidențialitate