Acesti termeni si conditii reprezinta regulile care se aplica pentru concursurile organizate de FloriPresate, www.flori-presate.ro. Participand la aceste concursuri, sunteti deacord sa respectati aceste reguli.

FloriPresate isi rezerva dreptul de a schimba castigatorii sau a refuza sa premieze unul sau mai multi castigatori ai Concursului, daca FloriPresate are motive intemeiate sa creada ca unul dintre castigatori nu este eligibil, sau au incalcat vreuna dintre Reguli.

Intrand in aceste Concursuri, fiecare participant se angajeaza ca datele si informatiile transmise sunt adevarate, curente si complete. FloriPresate isi rezerva dreptul de a verifica eligibilitatea participantilor. Participantii nu au voie sa foloseasca multiple conturi de Facebook pentru a participa la Concurs si acest lucru reprezinta o abatere de la Reguli.

FloriPresate nu poate fi trasa la raspundere in cazul in care apar defectiuni de orice fel, deconectarea retelei de internet si comunicatii, erori, intreruperi, intarzieri, pierderea sau uitarea parolei, acces neautorizat, virusi, bug-uri, intarzierea datorita raspunsului serverului sau alte cauze in afara razei de control sau expertiza a FloriPresate.

Castigatorul va si selectat aleator dintre toate comentariile sau like-urile din pagina de Facebook, sau din adresele de email introduse. Castigatorul va primi un cod, un vocher in valoare de 100 lei care va putea fi lfolosit pe www.flori-presate.ro in termen de 14 zile de la data terminarii Concursului. In toate aceste privinte, decizia FloriPresate este finala. Dupa ce a fost livrat premiul de catre Floripresate castigatorul acesta are obligatia ca in termen de 5 zile sa publice,un comentariu, si o imagine cu privire la intrarea in posesie a premiului la postarea in care a fost anuntat castigatorul.

Castigatorii Concursurilor vor fi anuntati pe pagina de Facebook si/sau prin emailul transmis . In cazul in care emailul transmis nu este corect, adresa de email nu functioneaza sau Castigatorul nu raspunde in termen de 5 zile la solicitarea FloriPresate poate rezulta in descalificarea si selectarea unui alt castigator.

Prin participarea in una sau mai multe Concursuri organizate de FloriPresate, FloriPresate isi rezerva dreptul de a pastra si stoca datele si informatiile transmise de catre participanti si folosirea lor pe site-ul oficial, pagina de Facebook, anuntarea, pronuntarea sau scrierea numelui Castigatorilor, a orasului sau localitatii din care face parte.

Prin participarea la Concurs, participantii sunt de acord ca Facebook nu poate fi tras la raspundere pentru nici o problema legata de Concursuri sau de actiunile FloriPresate. Facebook este un trademark inregistrat al Facebook Inc. Concursurile nu sunt in nici o masura sponsorizate, sustinute sau administrate de Facebook. Prin participarea la Concurs, participantul intelege ca datele oferite sunt catre FloriPresate si nu catre Facebook. Va rugam sa adresati orice intrebari legate de competitie catre FloriPresate la adresa de email miheela@yahoo.com.

FloriPresate isi rezerva dreptul de a schimba in orice fel aceste Reguli fara un anunt in prealabil catre vreunul dintre participanti sau de a anula si/sau amana Concursul pentru orice motiv. Orice schimbare va fi publicata in acesti termeni si conditii


Accept
Politica de confidentialitate

Site-ul colectează și procesează datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația internă și comunitară în vigoare. Pentru a îmbunătății continuu experiența dumneavoastră pe site-ul nostru utilizăm cookie-uri.

Mai multe informații privind Politica de confidențialitate