Brosa flori si frunze

BrosaBBird1

Produs nou

Brosa flori si frunze Mai mult

Brosa 

O pasare pe o crenguta ...

... din flori, seminte, crengute si frunze uscate, sigilate in rasina. 

Dimensiune: 48x35mm

Dimensiunea montura: 36x26mm

Matrial: bronz

Detalii

1 Produs

70,00 lei

tax incl.

Inca 170,00 lei si beneficiati de transport gratuit

Metal -  bronz antichizat, fara nichel, fara cadmiu. Nu provoacă alergie dar e potrivit să le indepartați inainte de duș, piscină.

Unde e cazul, fundalul e pictat în funcție de culoarea aleasa iar apoi se aplică (lipesc) florile una cate una. Apoi se toarnă rășină ce le conservă și protejează atât de bine. Aparent nu vedem în jur flori atât de mici, dar unele cresc în inflorescențe, buchete micuțe din care se pot desprinde una câte una floricele minuscule.

Unele plante care dau astfel de flori le cumpărăm primăvara și le îngrijim așa încât să obținem flori de o bună calitate. Așa ne putem bucura și de o gradină frumoasă. Alte flori le găsim la piață, la producătorii locali iar pentru altele ne luăm bocancii și echipamentul de pădure.

În general florile presate iși pierd culoarea dupa 5-7 ani din cauza umidității din aer. Totuși, în cazul bijuteriilor cu rașină umezeala nu e o problemă. Rașina odată turnată peste colajul uscat protejează florile și culoarea lor naturală de umezeală. Culorile pot păli și în cauza expunerii la soare. Le puteți purta cu încredere dar încercați să le depozitați în spații închise pentru a proteja atât metalul de umezeala camerei cât ți florile de razele soarelui ce ar putea bate, de exemplu pe o noptieră.

MaterialBronz
Formaoval
Accept
Politica de confidentialitate

Site-ul colectează și procesează datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația internă și comunitară în vigoare. Pentru a îmbunătății continuu experiența dumneavoastră pe site-ul nostru utilizăm cookie-uri.

Mai multe informații privind Politica de confidențialitate