Cercei: Pasare pe o crenguta

CerBBird1

Produs nou

Cercei: Pasare pe o crenguta Mai mult

Pasare pe o crenguta...

...din flori, runze, crengute si seminte sigilate in rasina. 

Material - Bronz antichizat, fara nichel, fara cadmiu.

Dimendiune aproximativa - 19x34x14mm

Dimensiune montura - 19mm

Detalii

1 Produs

90,00 lei

tax incl.

Inca 170,00 lei si beneficiati de transport gratuit

Așa cum nu veți găsi două flori identice, nu veți găsi nici doi cercei perfect identici. Probabil aceste a și farmecul lor. Suntem oameni diferiți, autentici și merităm ca lumea ce ne înconjoară să fie la fel.

Fiecare bijuterie adună in ea un buchet de flori presate și alese cu grijă. Fiecare obiect e unic și e lucrat manual.  De aceea, poate deveni cadoul potrivit pentru oricine iubește autenticul, lucru de mană, natura.

Unde e cazul, fundalul e pictat în funcție de culoarea aleasa iar apoi se aplică (lipesc) florile una cate una. Apoi se toarnă rășină ce le conservă și protejează atât de bine. Aparent nu vedem în jur flori atât de mici, dar unele cresc în inflorescențe, buchete micuțe din care se pot desprinde una câte una floricele minuscule.

Unele plante care dau astfel de flori le cumpărăm primăvara și le îngrijim așa încât să obținem flori de o bună calitate. Așa ne putem bucura și de o gradină frumoasă. Alte flori le găsim la piață, la producătorii locali iar pentru altele ne luăm bocancii și echipamentul de pădure.

În general florile presate iși pierd culoarea dupa 5-7 ani din cauza umidității din aer. Totuși, în cazul bijuteriilor cu rașină, umezeala nu e o problemă. Rașina, odată turnată peste colajul uscat protejează florile și culoarea lor naturală de umezeală. Culorile pot păli și în cauza expunerii la soare. Le puteți purta cu încredere dar încercați să le depozitați în spații închise pentru a proteja atât metalul de umezeala camerei cât și florile de razele soarelui ce ar putea bate, de exemplu pe o noptieră.

MaterialBronz
FormaRotund
Accept
Politica de confidentialitate

Site-ul colectează și procesează datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația internă și comunitară în vigoare. Pentru a îmbunătății continuu experiența dumneavoastră pe site-ul nostru utilizăm cookie-uri.

Mai multe informații privind Politica de confidențialitate